ALCATEL ONETOUCH TABLETS

68

Το tablet είναι το δεύτερο αξεσουάρ (μετά το smartphone) που πρέπει να έχει μαζί του κάθε σύγχρονος χρήστης για να μπορεί να αξιοποιήσει στην εντέλεια την τεχνολογία και να βελτιώσει έτσι την καθημερινότητά του. Η ALCATEL ONETOUCH λοιπόν δεν προτείνει ένα ή δύο, αλλά τέσσερα tabletsμε παραμετροποιήσιμο μενού, στιλάτο σχεδιασμό, γρήγορη συνδεσιμότητα και -ίσως το πιο σημαντικό- σε προσιτές τιμές!

 

Διαλέξτε λοιπόν μεταξύ των ALCATEL ONETOUCH POP 7, POP 8, PIXI 7 & PIXI 8 και βρείτε το tabletτης αρεσκείας σας, των απαιτήσεώς σας, αλλά και της τιμής που αντέχει η τσέπη σας. Ποτέ ξανά η τεχνολογία δεν ήταν τόσο… πολύχρωμη, προηγμένη και προσιτή! Σημειωτέον ότι τα δύο πρώτα tabletsκυκλοφορούν ήδη στην ελληνική αγορά, ενώ τα μοντέλα της σειράς PIXI πολύ σύντομα θα φτάσουν και στη χώρα μας.

 

ALCATEL ONETOUCH POP 7

Πανδαισία χρωμάτων!

Το πρώτο tabletτης σειράς είναι το ALCATEL ONETOUCH POP 7, μια λεπτή, κομψή και δυνατή συσκευή για κάθε χρήστη!

Χάρη στο πάχος του που δεν ξεπερνάει τα 8,9 χιλιοστά και στο βάρος του που φτάνει τα 288 γραμμάρια, το ALCATEL ONETOUCH POP 7 είναι το λεπτεπίλεπτο και όμορφο tabletπου θα γοητεύσει και θα σας κάνει να το δείχνετε στους φίλους σας.

 

Η επτά ιντσών οθόνη πολλαπλής αφής, τεχνολογίας WSVGATFTεγγυάται θέαση καθαρής εικόνας από ευρεία γωνία, ενώ η ανάλυση των 1.024 x 600 pixelsπροσφέρει ποιότητα και αντίθεση. Εξοπλίζεται με δύο κάμερες: την κύρια στα 2 megapixels για γρήγορες φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και την μπροστινή στα 0,3 για βιντεοκλήσεις.

Το ALCATEL ONETOUCHPOP 7 είναι ένα καθαρόαιμο 3Gtablet για να απολαμβάνετε ταχύτητες HSDPAέως 21 Mbps, ενώ σε συνδυασμό με το Android 4.2 JellyBeanείναι δεδομένη η είσοδος και περιήγηση στον κόσμο των Androidεφαρμογών και των υπηρεσιών της Google.

 

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Συνδεσιμότητα: 3G, Wi-Fi802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, microUSB, microSD, 3,5 χιλ.θύρα ακουστικών, G-sensor, GPS

Οθόνη: πολλαπλής αφής 7’’, ανάλυση 1.024 x600 WSVGA, TFT

Κάμερα: 2 megapixels για λήψη φωτογραφιών και βίντεο, (δευτερεύουσα) 0,3 megapixel για βιντεοκλήσεις

Μνήμη: RAM 1 GB, αποθηκευτικός χώρος 4 GB, επεκτάσιμος μέσω microSD

Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2 Jelly Bea

Επεξεργαστής: διπύρηνος CortexA7, χρονισμένος στα 1.3 GHz

Μπαταρία: 3.240 mAh (8 ώρες συνεχούς webbrowsing)

Διαστάσεις: 192 x 113 x 8,9 χιλ.

Βάρος: 288 γρ.

Τιμή: 139,90 ευρώ

 

 

ALCATEL ONETOUCH POP 8

Ακόμη πιο πολύχρωμο, ακόμη πιο δυνατό!

Χωρίς υπερβολές το ALCATELONETOUCHPOP 8 είναι το tabletμε 4,9 χιλιοστά περιθώριο, πάχος 7,9 χιλιοστά και βάρος 325 γραμμάρια. Παρά τις 8 ίντσες του, μεταφέρεται εύκολα, χωρίς να κουράζει. Όπως και στα υπόλοιπα, διαλέγετε μέσα από ένα πλήθος χρωμάτων ενώ με τη MagicFlip κάθε στιγμή θα βλέπετε τις ειδοποιήσεις σας ή τα εισερχόμενα μηνύματα.

Η οθόνη του ALCATELONETOUCHPOP 8 είναι των 8 ιντσών, αλλά ακολουθεί την τεχνολογία WXGA και είναι IPS για να βλέπει καθαρή και ζωντανή εικόνα όλη παρέα από κάθε δυνατή γωνία θέασης!

Στον αποθηκευτικό χώρο 4 GB είναι ό,τι πρέπει για να διατηρείτε τα δεδομένα και τις συλλογές σας, ενώ με τη microSD δίνεται η δυνατότητα επέκτασης για ακόμη πιο απαιτητικούς.

Το ατού του ALCATELONETOUCHPOP 8 είναι ο τετραπύρηνος επεξεργαστής CortexA7 που μαζί με τη RAM 1 GB εξασφαλίζει άνετη και απροβλημάτιστη χρήση παιχνιδιών και εφαρμογών, ενώ θα εκτιμήσετε το γεγονός ότι έχει δύο modesσυνδεσιμότητας: 3Gκαι Wi-Fi.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Συνδεσιμότητα: 3G, Wi-Fi802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, microUSB, microSD, 3,5 χιλ. θύρα για ακουστικά, G-sensor, GPS, Miracast

Οθόνη: πολλαπλής αφής8’’, ανάλυση 1.280 x 800 pixels, WXGA, IPS

Κάμερα: 2 megapixelsγια λήψη φωτογραφιών & βίντεο, (δευτερεύουσα) 0,3 megapixel για βιντεοκλήσεις

Μνήμη: RAM 1 GB, αποθηκευτικός χώρος 4 GB, επεκτάσιμος μέσω microSD

Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2 Jelly Bean

Επεξεργαστής: τετραπύρηνος CortexA7, χρονισμένος στα 1.3 GHz

Μπαταρία: 4.100 mAh (8 ώρες ασταμάτητο webbrowsing)

Διαστάσεις: 209 x 122,8 x 7,9 χιλ.

Βάρος: 325 γρ.

Τιμή: 199,90 ευρώ

 

 

ALCATEL ONETOUCH PIXI 7

Κανείς συμβιβασμός στην ποιότητα!

Το ALCATELONETOUCHPIXI 7 αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο από κάθε άποψη. Είναι όμορφο και κομψό χάρη στα αξεσουάρ που το συνοδεύουν και στα χρώματα που διατίθεται, «φοράει» Android 4.4 KitKat, ενσωματώνει έναν πολύ δυνατό επεξεργαστή, ενώ εξασφαλίζει σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi και με την τηλεόρασή σας.

Με οθόνη πολλαπλής αφής 7 ιντσών, τεχνολογίας QHD και ανάλυσης 960 x 540 pixels θα αισθάνεστε ότι ζείτε την εικόνα που βλέπετε. Η πρόσβαση στο διαδίκτυο γίνεται μέσω Wi-Fi, δηλαδή συνδέεστε ασύρματα με κάποιο τοπικό δίκτυο και μετά απλώς απολαμβάνετε σε υψηλές ταχύτητες και χωρίς προβλήματα τις σελίδες, τα appsκαι τα gamesπου θα κατεβάσετε από το web.

Ο τριπύρηνος επεξεργαστής του tablet μαζί με τη RAMτων 512 MB υπόσχεται γρήγορη επεξεργασία δεδομένων, ενώ υπάρχει το Android 4.4 KitKat για καλύτερη χρήση της μνήμης, αμεσότερη απόκριση στην αφή, λειτουργίες φωνής, quickofficeappsγια να κάνετε τη δουλειά του γραφείου σας καθ’ οδόν, αλλά και όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες e-mail.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 b/g/n (Miracast), Bluetooth 4.0, microUSB, microSD, G-Sensor, GPS, IR BLASTER

Οθόνη: πολλαπλής αφής 7’’, ανάλυση 960 x 540pixels, QHD 

Κάμερα: μπροστινή και οπίσθια με VGAανάλυση

Μνήμη: RAM 512 MB, αποθηκευτικός χώρος 4 GB, επεκτάσιμος μέσω microSD

Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 KitKat

Επεξεργαστής: τριπύρηνος χρονισμένος στα 1.2 GHz

Μπαταρία: 2.840 mAh

Διαστάσεις: 192 x 113 x 9,9 χιλ.

Βάρος: 285 γρ.

 

 

ALCATEL ONETOUCH PIXI 8

Το δικό σου Wi-Fitablet!

Στο ALCATELONETOUCHPIXI 8 το στιλ, τα χρώματα και ο καλοδουλεμένος σχεδιασμός είναι παρόντα, αλλά με ακόμη περισσότερες παραμετροποιήσεις του περιεχομένου. Με το πάχος να μην ξεπερνάει τα 9,5 χιλιοστά και το βάρος τα 299 γραμμάρια είναι σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα Wi-Fiπου πρόκειται να κυκλοφορήσουν.

Το ALCATELONETOUCHPIXI 8 διαθέτει οθόνη πολλαπλής αφής 8 ιντσών, τεχνολογίας TFT και ανάλυσης 1.280 x 800 pixels για καθαρή εικόνα και ολοζώντανες χρωματικές αντιθέσεις. Οι κάμερες της ταμπλέτας, VGAανάλυσης, χρησιμεύουν για να απαθανατίσετε τις αγαπημένες σας στιγμές. Επίσης, με 4 GBαποθηκευτικό χώρο και microSDσας προσφέρετε όσος χώρος θέλετε για να αποθηκεύετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλα.

Το ALCATELONETOUCHPIXI 8 είναι Wi-Fitablet, δηλαδή συνδέεστε ασύρματα στο διαδίκτυο, με τον τριπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2 GHz και τη RAMτων 512 MB να «τρέχουν» γρήγορα εφαρμογές, παιχνίδια και να φορτώνουν ταχύτατα τα sitesπου θέλετε να επισκεφτείτε.

 

Κατά τα άλλα, Bluetooth, GPS, αισθητήρες και λειτουργίες συνδεσιμότητας με την τηλεόραση ολοκληρώνουν το πορτρέτο ενός αξιόπιστου tablet.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 b/g/n (Miracast), Bluetooth 4.0, microUSB, microSD, G-Sensor, GPS, IR Blaster

Οθόνη: πολλαπλής αφής 8’’, ανάλυση 1.280 x 800, TFT

Κάμερα: μπροστινή και οπίσθια κάμερα με ανάλυση VGA

Μνήμη: RAM 512 MB, αποθηκευτικός χώρος 4 GB, επεκτάσιμος μέσω microSD

Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 KitKat

Επεξεργαστής: τριπύρηνος χρονισμένος στα 1.2 GHz

Διαστάσεις: 209 x 124,7 x 9 χιλ.

Βάρος: 291 γρ.

SHARE
Previous articleMotorola
Next articleHuawei Ascend G750