50.000€ για την ΕΛΕΠΑΠ από τη WIND Running Team

107

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση του χρηματικού ποσού στην ΕΛΕΠΑΠ από την WIND, επίσημο χορηγό & ονομαστικό χορηγό στους Αγώνες δρόμου των 5 & 10χλμ., του 30ου Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η WIND για τη στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ ενεργοποίησε μια σειρά «μηχανισμών», πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει το ποσότων 50.000€ για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Την επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε είχαν τη χαρά να παραδώσουν οι ίδιοι οι πρεσβευτές της WINDRunningTeamστην πρόεδρο και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ σήμερα το πρωί στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής τους, που πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

«Μεμεγάληχαρά προσφέρουμεσήμεραστηνΕΛΕΠΑΠτο ποσό πουσυγκέντρωσανμετησυμμετοχήτουςστονΚλασικόΜαραθώνιοΑθηνώνταμέλητηςWINDRunningTeam , οι πρεσβευτέςτηςομάδαςμαςκαθώςκαιόλοιοιφίλοι πουμέσωτουFacebookανταποκρίθηκανστην πρόσκλησητηςWINDγιαναενισχύσουντοέργοτηςΕΛΕΠΑΠ. Τομήνυμα προσφοράςκαιαλληλεγγύης πουστέλνουμεόλοιμαζίσήμεραέχειιδιαίτερηαξίααυτήντηνδύσκολη περίοδογιατηνκοινωνίαμας. Ευχαριστούμεόλουςγιατησυμμετοχήτουςστην προσπάθεια πουέγινεκαιανανεώνουμετοραντεβούμαςστονεπόμενοαγώνα, διότιδεσταματάμεναστηρίζουμεαυτούς πουμαςχρειάζονται.» Ανέφερε ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND Ελλάς, Γιώργος Τσαπρούνης στη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

Στο πλαίσιο του 30ου Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών η συμμετοχή των 26.000 δρομέων, ελλήνων και ξένων, συνέβαλε στην πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης της WINDγια τη στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ, καθώς για καθέναν η WIND δωρίζει 10 ευρώ στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Παράλληλα, στον αγώνα έλαβαν μέρος με τα χρώματα της WINDRunningTeamοι Έυα Αντωνοπούλου, Πάνος Βλάχος, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Νικολέττα Ράλλη, Χρήστος Φερεντίνος, Δούκισσα Νομικού, Ευγενία Μανωλίδου και Εύη Φραγκάκη, ως πρεσβευτές της WIND Running Team, καθώς για κάθε έναν «πρεσβευτή» η WIND προσέφερε στην ΕΛΕΠΑΠ το ποσό των 1000€.

 

«Όλη η οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ, παιδιά , γονείς, προσωπικό, διεύθυνση, διοίκηση, εκφράζουν  την απεριόριστη  ευγνωμοσύνη τους στην WIND, στους Πρεσβευτές της, στην ομάδα της WIND Running Team, και σε όλους τους δρομείς που στήριξαν μέσα από τον αγώνα τους στα 5, στα 10 και 42χλμ. τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών με αναπηρία και συμμετείχαν σε αυτό το μεγάλο θαύμα της αγάπης. Ηανταπόκρισητουκόσμουυπήρξε πρωτοφανής. Χάρηστηνκοινή προσπάθειαόλων, η WINDθα προσφέρειθεραπείεςαποκατάστασηςσε 115 παιδιάμεαναπηρίαγιαένανολόκληροχρόνο.ΣαςευχαριστούμεόλουςμέσααπότηνκαρδιάμαςκαισαςευχόμαστεΚαλέςΓιορτέςμευγεία Δήλωσε από την πλευρά της η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, κα Μαριάννα Μόσχου.

Επιπρόσθετα, η WIND έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους δρομείς του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών να συνεισφέρουν στην ΕΛΕΠΑΠ. Για κάθε έναν από τους 26.000 δρομείς της διοργάνωσης που πέρασαν κάτω από την ΑΨΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ με τη σήμανση «IlikeWIND – Πάτα like και πρόσφερε» η οποία βρίσκονταν επί της λεωφόρου Βας. Σοφίας, η WIND δώρισε 1 ευρώ στην ΕΛΕΠΑΠ.   

Στις φωτογραφίες:

1: από αριστερά η κα Μαριάννα Μόσχου, πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, o Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND, η Νικολέτα Ράλλη, η Εύη Φραγκάκη, η Εύα Αντωνοπούλου, η Νίκη Κάρτσωνα και η κα Χριστίνα Μαρούγκα Κατσουρίδη, Γεν. Γραμματέας ΕΛΕΠΑΠ.

2: από αριστερά: Νικολέτα Ράλλη, Γιώργος Τσαπρούνης, Νίκη Κάρτσωνα, Εύα Αντωνοπούλου και Εύη Φραγκάκη