4 τυχεροί του διαγωνισμού της Vodafone κέρδισαν από ένα Opel Corsa

57

Η Vodafone παρέδωσε τα κλειδιά  των 4 OpelCorsa στους μεγάλους νικητές που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015.

Ο διαγωνισμός της Vodafone αφορούσε στην κλήρωση 4 OpelCorsa, στον οποίο δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι πελάτες που επισκέφτηκαν τα καταστήματα Vodafone, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν κάποια συναλλαγή.

Τα καταστήματα Vodafone αποτελούν μοναδικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά μια ξεχωριστή εμπειρία τεχνολογίας και  εξυπηρέτησης, στα οποία ο καταναλωτής μπορεί να βρει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε smartphones, tablets και αξεσουάρ! Παράλληλα, στα καταστήματα  Vodafone, η Ομάδα Internet είναι πάντα διαθέσιμη, για να βοηθήσει τους νέους χρήστες να μάθουν όσα χρειάζονται για το smartphone ή tablet τους, να γνωρίσουν  από κοντά και να ενημερωθούν για όλα όσα αφορούν στην επικοινωνία τους, τις συσκευές, τα αξεσουάρ, τα λειτουργικά συστήματα, τις εφαρμογές, καθώς και το γρήγορο, ποιοτικό και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.