38 βραβεία για τη Samsung στα CES 2016 Innovation Awards

66

Η Samsung Electronics Co. Ltd., πρωτοπόρος και πολυβραβευμένη εταιρεία στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ειδών Ευρείας Κατανάλωσης, των Ημιαγωγών και τηλεπικοινωνιών, ανακοίνωσε ότι έλαβε 38 σημαντικές διακρίσεις στα Βραβεία Καινοτομίας της Διεθνούς Έκθεσης Ηλεκτρονικών Ειδών Ευρείας Κατανάλωσης ‘CES’ 2016. Η Ένωση Καταναλωτών Τεχνολογικών Προϊόντων (Consumer Technology Association – CTA) υλοποιεί την Έκθεση CES 2016, στην οποία συγκεντρώνονται όλοι οι πρωτοπόροι της βιομηχανίας των καταναλωτικών τεχνολογικών προϊόντων, καθώς και αναγνωρίζει τα επιτεύγματα τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην τεχνολογία από το 1976. Η CTA τίμησε τη Samsung με ένα παραπάνω Βραβείο ‘BestofInnovation’ σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.

Ανάμεσα στα συνολικά 38 Βραβεία CES 2016 Innovation Awards, η Samsungέλαβε 3 Βραβεία ‘Best of Innovation’. Τα προϊόντα που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Καινοτομίας της CES, κρίνονται από ομάδα ανεξάρτητων διακεκριμένων σχεδιαστών του κλάδου, μηχανικών και δημοσιογράφων, που στόχο έχουν να διακρίνουν τον ξεχωριστό σχεδιασμό και την τεχνολογία αιχμής σε ηλεκτρονικά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης σε 27 κατηγορίες.

«Η Samsung συνεχίζει να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους καταναλωτές μας σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω πολλών προϊόντων, τα οποία βοηθούν τους ανθρώπους να είναι συνεχώς συνδεδεμένοι», δήλωσε ο GregoryLee, Πρόεδρος και CEOτης SamsungElectronicsΝοτίου Αμερικής. «Είναι μεγάλη τιμή που η CTA και η βιομηχανία αναγνωρίζουν τη συνεχή μας δέσμευση για καινοτομία και υπεροχή στις εμπειρίες που προσφέρουμε στους καταναλωτές. Ανυπομονούμε να δείξουμε τα πλέον πρόσφατα επιτεύγματα μας στη Διεθνή Έκθεση CES 2016».

Τα προϊόντα της Samsungπου βραβευτήκαν ανήκουν σε 18 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων τηλεοράσεων, οθονών (monitor), κινητών, tablet, φωτογραφικών μηχανών, wearables, οικιακών συσκευών και προϊόντων μνήμης. Πολλά από τα βραβευμένα προϊόντα της Samsung θα είναι διαθέσιμα στη CES 2016, που θα πραγματοποιηθεί 6-9 Ιανουαρίου 2016, στο LasVegas. Επιπλέον, τα προϊόντα που διακρίθηκαν θα παρουσιαστούν στη Συνέντευξη Τύπου της Samsungστη CES, που θα γίνει την Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016.

Ακολουθούν ορισμένα από τα προϊόντα της Samsung που βραβεύτηκαν: 

Samsung Gear S2 – Πρόκειται για ένα smartwatchμε εντελώς καινούργιο σχεδιασμό με κεντρικό στοιχείο το μοναδικό κυκλικό σχεδιασμό με περιστρεφόμενη στεφάνη, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται εύκολα και με ακρίβεια στο περιβάλλον χρήσης με μία μόνο περιστροφή. Με μια ματιά ο χρήστης μπορεί να δει στο GearS2 τις ειδοποιήσεις του, το ημερολόγιό του, τα emails, να στείλει μηνύματα και πολλά ακόμη.

Galaxy S6 edge+ – ToGalaxyS6 edge+ ξεχωρίζει από τα συμβατικά smartphones για το σχεδιασμό του χάρη στην εκπληκτική, κυρτή και στις δύο πλευρές 5,7’’ οθόνη. Διαθέτει καινοτόμες λειτουργίες, καθώς και την πιο εξελιγμένη κάμερα της Samsung για υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και video, γρήγορη και ασύρματη φόρτιση, δυνατό επεξεργαστή και τη δυνατότητα του SamsungPay. 

Samsung Galaxy View – Το GalaxyView επαναπροσδιορίζει τη mobileψυχαγωγία, καθώς προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία προβολής ψυχαγωγικού περιεχομένου (WebTV, YouTubeκλπ.). Με ένα μοναδικό, βιντεο-κεντρικό περιβάλλον χρήσης, το GalaxyViewπροσφέρει εύκολη πρόσβαση σε streamingπεριεχόμενο, διαδραστικά videogames, βιβλία και άλλο ψηφιακό περιεχόμενο.

Samsung Gear VR – Το GearVR, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Oculus, είναι συμβατό με τα SamsungGalaxyNote5, GalaxyS6 edge+, GalaxyS6 και GalaxyS6 edge και αξιοποιεί την οθόνη Quad HD Super AMOLED της κάθε συσκευής για να προσφέρει το χρώμα, την ευκρίνεια και τις επιδόσεις που χρειάζονται για μία εντυπωσιακή εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

Samsung Sleep Sense Sleep Monitor: Η συσκευή SamsungSleepSense, που διαθέτει Bluetooth και λειτουργεί στο πλαίσιο του InternetofThings, χρησιμοποιεί ένα περίπλοκο σύστημα αισθητήρων για ένα έξυπνο, καινοτόμο και εύκολο τρόπο να παρακολουθεί και να καταγράφει ο χρήστης πληροφορίες για τις συνήθειες κατά τη διάρκεια του ύπνου του, καθώς και για να λαμβάνει συμβουλές από ειδικούς κατευθείαν στο smartphoneτου με στόχο τη ρύθμιση θεμάτων υγείας και ευεξίας στο σημαντικότερο θέμα: πόσο καλά κοιμόμαστε.