3 βραβεία για το Public.gr στα e-volution awards 2015!

46

Το ηλεκτρονικό κατάστημα των Public, www.public.gr, απέσπασε συνολικά 3 βραβεία στα evolutionawards 2015 και πιο συγκεκριμένα: βραβείο Goldστην κατηγορία «Ηλεκτρονικό κατάστημα για βιβλία», βραβείο Gold για το «Συνδυασμό ψηφιακού και φυσικού καναλιού» και βραβείο Silver για την «Εμπειρία πελατών». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στο GothamCityStage, παρουσία στελεχών της αγοράς, φορέων των βραβείων αλλά και πολιτικών εκπροσώπων.

Το www.public.gr αναδείχτηκε τα τελευταία 2 χρόνια σε κυρίαρχο on line προορισμό διαθέτοντας τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων πολιτισμού από κάθε άλλο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα και προσφέροντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πώληση. Με περισσότερα από 500.000 προϊόντα, το www.public.gr τιμήθηκε με το βραβείο Gold ως το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα για βιβλία.

 

Επιπλέον, τους τελευταίους 18 μήνες τα Public υπερ- διπλασίασαν το δίκτυό τους καταφέρνοντας να προσφέρουν το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών και την ίδια ανώτερη εμπειρία στους επισκέπτες τους στα 48 φυσικά καταστήματα τους σε όλη την ελληνική επικράτεια αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr! Για το λόγο αυτό, το www.public.gr απέσπασε το βραβείο Gold για τον συνδυασμό ψηφιακού και φυσικού καναλιού.

Τέλος, το www.public.gr με την τεράστια γκάμα υπηρεσιών & προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού, προηγμένες διαδικασίες αναζήτησης, πλούσιο περιεχόμενο στα προϊόντα και μοναδικά εργαλεία όπως τα flippingtools, τιμήθηκε με το βραβείο silverστην κατηγορία Εμπειρία Πελάτη.

 

Ο Νίκος Βαρβαδούκας, Digital and CRM Director (φωτό), δήλωσε σχετικά: «Οι περισσότερες από 22 εκατομμύρια επισκέψεις μας και οι πάνω από 90.000 αξιολογήσεις προϊόντων αποδεικνύουν  τη βέλτιστη εμπειρία που προσφέρουμε με πάθος στους πελάτες μας! Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για τις βραβεύσεις μας στα evolutionawards και δεσμευόμαστε να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο το public.gr το 2015.»