2ο Gaming Festival: Ο μεγαλύτερος gaming προορισμός

56

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του στα καταστήματα λιανικής, το Playstation 4 θα είναι διαθέσιμο προς δοκιμή στους επισκέπτες του Gaming Festival εγκαινιάζοντας την επόμενη γενιά μηχανημάτων οικιακής ψηφιακής ψυχαγωγίας, στο απόλυτο pre launch event!

 

Current και Next Gen Console gaming, PC gaming , handheld consoles, gaming hardware καθώςκαιόλατατελευταία releases θαδώσουντοπαρώνστο 2ο Gaming Festival. Κατάτηδιάρκειατουτριημέρουθαδιεξαχθούν tournaments σεπολύδημοφιλείςτίτλουςόπως FIFA 14 , NBA 2K 14, League of Legends , Starcraft 2 , Hearth Stone καθώςκαι fighting games μεέπαθλομετρητάαλλάκαι games. Επίσης , περισσότερα από 100 games για όλα τα formats θα μοιραστούν στους επισκέπτες μέσω κληρώσεων που θα πραγματοποιούνται με βάση τον αριθμό εισιτηρίου. Οι λάτρεις των driving simulators θα έχουν την τιμητική τους ,τόσο με την παρουσία του Gran Turismo 6 , αλλά και με driving contest στο F1 2013!

 

Οι τελικοί των tournaments θα διεξαχθούν on stage και θα προβάλλονται στην γιγαντοοθόνη με live σχολιασμό!

 

Τα racing seats της Redbull, τα live DJ sets , οι on site gaming διαγωνισμοί και το εντυπωσιακό cosplay απλά συμπληρώνουν την απόλυτη εμπειρία που θα βιώσετε στο 2ο Gaming Festival!

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας www.gamingfestival.gr