1ο FORD MONDEO Light Running Event

86

Δεκάδες συμμετέχοντες έζησαν μία μοναδική εμπειρία στο 1ο FORDMONDEO Light Running Event

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος συμμετοχών διοργανώθηκε από τη FordMotor Ελλάς το 1ο FORDMONDEO Light Running Event με την ευκαιρία της άφιξης του νέου FordMondeo στην Ελληνική αγορά. Οι δεκάδες συμμετέχοντες έζησαν μία διπλή εμπειρία!  Είχαν την ευκαιρία και να δουν από κοντά το εντελώς νέο μοντέλο της Ford και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία νυχτερινής προπόνησης πέντε χιλιομέτρων (5χλμ) στην περιοχή της Φιλοθέης που φωτίστηκε από τους δυναμικούς προβολείς LED του νέου FordMondeo. 

Συνεπείς στο ραντεβού τους, οι δρομείς συναντήθηκαν στις 20:00 στην πλατεία δίπλα στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Φιλοθέης και με το ρυθμό της συντονιστικής ομάδας και των 2 νέων FordMondeo ξεκίνησαν στις 20:30 την προπόνηση. Με ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο και ένα που ακολουθούσε τη  διαδρομή, οι προβολείς DynamicLED συντρόφευαν τους δρομείς καθ’ όλη τη διάρκεια αποτελώντας τον πλέον λαμπρό «οδηγό» της προπόνησης.  

Όπως δήλωσε η κυρία Πέτρη Λογαρά, Marketing Manager της FordMotor Ελλάς «Το νέο FordMondeo είναι το πρώτο μοντέλο της Ford στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί προβολείς με πλήρη λειτουργικότητα LED. Με τους προβολείς του νέου FordMondeo, το 1ο FORD MONDEO LightRunningEvent αποτέλεσε μία πρωτοποριακή και το σημαντικότερο ασφαλή νυχτερινή προπόνηση για τους συμμετέχοντες. Το έντονο λαμπρό φυσικό φως που προσφέρουν οι DynamicLED προβολείς και η δυνατότητα προσαρμογής της γωνίας δέσμης φωτός και της έντασης, δημιούργησαν μία εξαιρετικά ξεχωριστή εμπειρία νυχτερινής αθλητικής προπόνησης.»

Την Πέμπτη 16 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη νυχτερινή προπόνηση στην περιοχή της Γλυφάδας, με σημείο έναρξης την πλατεία Κατράκη. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το FORDMONDEOLightRunningEvent και για τις δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://mondeo.lightrunning.gr/