100 διπλές προσκλήσεις για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ένας Άλλος Κόσμος» από τον OTETV

100

Στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ένας Άλλος Κόσμος», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στα Village Cinemas στο Μαρούσι, προσκαλεί τους συνδρομητές του ο OTETV, συμπαραγωγός της ταινίας, προσφέροντας 100 διπλές προσκλήσεις.

Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας θα παρευρεθούν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι συντελεστές του «Ένας Άλλος Κόσμος». Η προβολή της ταινίας στους ελληνικούς κινηματογράφους θα ξεκινήσει στις 17 Δεκεμβρίου, ενώ η ταινία θα προβληθεί και στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart». Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει την πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίας στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA μέσα στο 2016.

Για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό και να μπουν στην κλήρωση για μία από τις 100 διπλές προσκλήσεις, οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να στείλουν, έως την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, το μήνυμα «OTE TV» στο 19129[1].

Μέσα από το πρόγραμμα συμπαραγωγών του ο ΟΤΕ TV στηρίζει την ελληνική κινηματογραφία και τους δημιουργούς της. Για τη σεζόν 2015-16, το πρόγραμμα συμπαραγωγών του OTETV περιλαμβάνει πολλές σπουδαίες ελληνικές ταινίες αλλά και ντοκιμαντέρ.           

[1] Χρέωση 0,11€/sms. Όροι και προϋποθέσεις στο www.otetv.gr/news