10 «καυτά» games Έχετε smartphone και σας αρέσουν τα παιχνίδια; Ε, τότε θα τρελαθείτε με τα παρακάτω apps!

109

Εάν έχετε smartphone, έχετε και παιχνιδομηχανή. Είτε iPad είτε iPhone ή Android, υπάρχουν πολλά παιχνίδια στα οποία μπορείτε να εθιστείτε (κυριολεκτικά…) απολαμβάνοντας HD γραφικά, περιπέτεια και σπορ καταστάσεις!

1. PlantsVSZombiesHD

50 περιπετειώδη επίπεδα συνθέτουν το περιεχόμενο αυτού του παιχνιδιού, στο οποίο πρέπει να αντισταθείτε στην επίθεση ανατριχιαστικά γελοίων ζόμπι. Πώς θα τα αποκρούσετε; Καλλιεργώντας φυτά που μπορούν να παραπλανήσουν και να αποτελειώσουν τα ζόμπι πριν αυτά φτάσουν στην πόρτα του σπιτιού σας.

Κατεβάστε την εφαρμογή για iphone! 

 

2. PaperToss 2.0

Ή αλλιώς πώς να σκοτώσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Το παιχνίδι μιμείται μια πολύ συνηθισμένη πρακτική χαλάρωσης: τσαλακώνεται μια σελίδα χαρτί, την κάνετε «μπάλα» και επιχειρείτε από διαφορετική απόσταση κάθε φορά να τη βάλετε μέσα σε έναν σκουπιδοτενεκέ. Φαίνεται πολύ ωραία ειδικά σε οθόνη tablet!

Κατεβάστε την εφαρμογή για iphone! 

 

3. DoodleJump

Έκανε την εμφάνισή του πριν από τα AngryBirds και ακόμη προκαλεί. Στόχος του παίκτη είναι να ανεβεί όσο πιο ψηλά γίνεται κάνοντας χρήση των αναβατήρων και των διαστημοπλοίων που συναντά καθώς ανεβαίνει. Στην πορεία εχθροί θα εμφανιστούν αλλά εσείς μπορείτε να τους σκοτώσετε με τις σφαίρες που βγαίνουν από τη μύτη σας!

Κατεβάστε την εφαρμογή για iphone!

 

4. Cuttherope

Ένα πακέτο έφτασε στην πόρτα σας με ένα παράξενο περιεχόμενο… Το τερατάκι OmNom έχει μόνο μια σκέψη: τα γλυκά! Κόψτε τα σκοινιά, αποφύγετε τα διάφορα εμπόδια και ταΐστε το τερατάκι σας. Συναρπάζουν τόσο οι κανόνες της φυσικής όσο και τα έντονα χρώματα.

Κατεβάστε την εφαρμογή για iphone!

 

5. Smurfs village

Ο κακός Δρακουμέλ κατάφερε να καταστρέψει το χωριό των Smurfsκαι να τα σκορπίσει παντού. Στόχος σας λοιπόν, με τη βοήθεια του παπα-Στρουμφ, να χτίσετε ένα χωριό που θα στεγάσει τα Στρουμφάκια, ξεκινώντας από ένα σπίτι και ένα μικρό χωράφι. Με το πέρασμα του χρόνου όμως, θα καταφέρετε να αυξήσετε τα χωράφια και τα σπίτια και να ξαναδεχτείτε τα εξόριστα Στρουμφάκια.

Κατεβάστε την εφαρμογή για iphone!

Κατεβάστε την εφαρμογή για android! 

 

6. Worms 2: Armageddon

Τα σκουλήκια φέρνουν την καταστροφή! Επιλέγετε μέσα από ένα πλήθος όπλων και εκρηκτικών και εφαρμόζοντας επιθετικές τακτικές αντιμετωπίζετε τους εισβολείς σε διάφορα modesκαι επίπεδα. Μπορείτε επίσης να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας offlineμέσω Bluetooth.

Κατεβάστε την εφαρμογή για iphone! 

 

7. Pinball HD

Το Pinball HD εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του iPad: το hardwareτης συσκευής, την οθόνη αλλά και τα πλούσια χρώματα, με 3Dγραφικά και αρκετές πίστες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει βραβευτεί ως ένα από τα καλύτερα arcadeπαιχνίδια του 2010!

Κατεβάστε την εφαρμογή για iphone! 

 

8. Temple Run

Σε κάθε ταινία δράσης με αρχαιολογικό περιεχόμενο, υπάρχει μια σκηνή όπου ο ήρωας αγγίζει τον θησαυρό και αρχίζει το τρέξιμο για να γλυτώσει από τις παγίδες. Αυτό λοιπόν είναι το Temple Run, στο οποίο πρέπει τρέξετε μέσα σε αρχαίους ναούς, να συλλέξετε χρυσά νομίσματα και να αποφύγετε παγίδες για να βγείτε σώος.

Κατεβάστε την εφαρμογή για iphone! 

Κατεβάστε την εφαρμογή για android!

 

9. Fruit Ninja HD

Καλωσορίσατε στο μακελειό των… φρούτων! Σαν πραγματικός νίντζα πρέπει να τεμαχίσετε τα ζουμερά φρούτα που πετάγονται μπροστά σας αποφεύγοντας τις βόμβες. Υπάρχει και η multiplayer έκδοση, στην οποία δύο παίκτες έχουν τη δυνατότητα να συναγωνιστούν στο κόψιμο των φρούτων.

Κατεβάστε την εφαρμογή για iphone!

Kατεβάστε την εφαρμογή για android! 

 

10. Flick Kick Football

Οι δημιουργοί της εφαρμογής υπόσχονται ότι θα «κολλήσετε» μαζί της ακόμη και αν δεν είστε ποδοσφαιρόφιλος! Παίξτε σε όλες τις στημένες φάσεις, από πέναλτι ή φάουλ, με ή χωρίς αντιπάλους και τερματοφύλακα, και προσπαθήστε να βάλετε την μπάλα στα δίχτυα. Η παραμικρή κίνηση του δαχτύλου θα δώσει άλλη κατεύθυνση στην μπάλα, οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και επιδεξιότητα.

Κατεβάστε την εφαρμογή για android!