1 Νοεμβρίου τα νέα iPad στην Cosmote

110

Το νέο iPadAirWiFi + Cellularκαι το νέο iPadmini με οθόνη Retinaπου ανακοινώθηκαν από την Apple, με το iPadAir θα είναι άμεσα διαθέσιμα την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, από το δίκτυο καταστημάτων OTE, COSMOTEκαι ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

 

Toνέο iPadAirυποστηρίζει ταχύτητες 4G, που πρώτη η COSMOTEέφερε στην Ελλάδα, ενώ είναι μικρότερο και ελαφρύτερο σε σχέση με προηγούμενο μοντέλο. Είναι εξοπλισμένο με το νέο επεξεργαστή Α7 που υποστηρίζει 64bit εφαρμογές και έρχεται σε 2 χρώματα, ασημί και γραφίτη.

 

Το νέο iPadmini με οθόνη Retina, θα υποστηρίζει και αυτό ταχύτητες 4ης γενιάς και θα λανσαριστεί από το δίκτυο καταστημάτων OTE, COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέσα στο Νοέμβριο.

 

Οι αλυσίδες καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ θα διαθέσουν εμπορικά και τις εκδόσεις WiFionlyκαι στα 2 προϊόντα, iPadAirκαι iPadminiμε οθόνη Retina.

 

Για περισσότερες πληροφορίες www.apple.com/ipad<http://www.apple.com/ipad>

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Την ίδια στιγμή, από τις 21 Οκτωβρίου οι πελάτες του δικτύου καταστημάτων OTE, COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορούν να αποκτήσουν το μοναδικό iPad mini WiFi 16GB και iPad με οθόνη Retina WiFi 16GB, μαζί με ΔΩΡΟ το WiFi Pocket MF60 αξίας 56,90€ σε εκπληκτική τιμή ή ακόμη φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go.

 

Συγκεκριμένα:

 

Συσκευή

Λιανική Τιμή

COSMOTE

Internet On The Go 5G

COSMOTE

Internet On The Go 10G

iPad mini WiFi 16GB + WiFi Pocket MF60

359€

199€

99€

 

iPad με οθόνη Retina WiFi 16GB + WiFi Pocket MF60

529€

369€

269€