΄Ενα Ξυπνητήρι που θα σας Ξυπνήσει 100% Χωρίς Ούτε Ένα Κουδούνισμα

72

Αυτό Είναι το Ξυπνητήρι που θα σας Ξυπνήσει 100% Χωρίς Ούτε Ένα Κουδούνισμα

thehomeissue_sensor

Θέλετε να ξυπνάτε με τη μυρωδιά της ζεστής σοκολάτας ή του φρεσκοψημένου μπέικον; Η επιλογή είναι δική σας!

Αυτή την αρνητικότητα απέναντι στο ξυπνητήρι θέλησε να αντιστρέψει ο 17χρονος Guillaume Rolland ο οποίος δυσκολευόταν πολύ να ξυπνήσει κάθε πρωί. Έτσι έφτιαξε ένα ξυπνητήρι, το SensorWake, το οποίο χρησιμοποιεί έναν απίστευτο τρόπο για να σας ξυπνάει κάθε πρωί: ευχάριστες μυρωδιές! Πιο συγκεκριμένα αρώματα ζεστού κρουασάν και σοκολάτας, ροδάκινου και καραμέλας φράουλας, ή μπέικον ξυπνούν κάθε πρωί τον καθένα από εσάς και σας δίνουν την αίσθηση πως έχει μπει ο σύντροφός σας στο δωμάτιο με το πρωινό στον δίσκο.

Πόσο εύκολα, όμως, μπορεί να ξυπνήσει κάποιον απλά μια μυρωδιά (γιατί ήχος δεν υπάρχει πουθενά); Το SensorWake δοκιμάστηκε σε 100 ατόμα. Το 99% των ατόμων κατάφερε να ξυπνήσει με την σωστή δοσολογία «αρώματος».

Ουσιαστικά μαζί με το ξυπνητήρι παίρνετε ξεχωριστά και τις μυρωδιές που θέλετε να σας ξυπνούν.

Ουσιαστικά μαζί με το ξυπνητήρι παίρνετε ξεχωριστά και τις μυρωδιές που θέλετε να σας ξυπνούν. Υπάρχει μέχρι και η μυρωδιά του χαρτονομίσματος του δολαρίου!

Το SensorWake κατάφερε να μπει στις 15 εφευρέσεις που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο στο Google Science Fair 2014 και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μιας και πρόκειται για κάτι εξαιρετικά πρωτότυπο.

Τα πρώτα SensorWake θα κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Νοέμβριο